Sæsonleasing

Sæsonleasing er faktisk leje. Vi sørger bare for køb, garantier og service og så lejer du bilen!

Sæsonleasing der passer dine behov

Kør cabriolet om sommeren og 4x4 om vinteren.

Sæsonleasing giver dig stor fleksibilitet og helt andre muligheder for at opnå din drømmebil. Med sæsonleasing behøver du nemlig ikke at nøjes med én og samme bil hele året. Du kan f.eks. køre cabriolet om sommeren og 4x4 om vinteren.

Med sæsonleasing bliver dette nemt en realitet. Du undgår nemlig dyr finansiering og voldsomme afskrivninger, når du leaser frem for at købe. Dette skyldes, at du kun betaler afgiften i de måneder, hvor du bruger bilen. Efter endt leasing er bilen igen uden afgift, og dermed er afskrivningen meget mindre, end hvis bilen var med fuld dansk afgift.

Du kan enten vælge at sæsonlease din drømmebil i en ønsket periode, ofte 4-6 måneder i sommerhalvåret for cabrilet’en – her vil betalingen typisk forløbe over hele året, men hvor leasingen afspejler, at der kun betales afgift for de aftalte måneder, hvor bilen er indregistreret.

Du kan også sæsonlease to biler til én pris. Her betaler du den samme leasingydelse hele året. Splittet mellem sommer- og vinterbil bestemmer du, men det kunne være cabriolet fra 1.maj til 1. oktober og derefter en 4x4 eller anden mere vinteregnet bil.

Så når andre skifter til vinterdæk, skifter du til vinterbil.

Den ikke aktive bil kan vi tage os af. Vi sørger for opbevaring i ordentlige omgivelser, og sammen aftaler vi, hvad der skal laves, indtil den skal ud at køre igen.

Vil du høre om leasing muligheder?

Vi sørger for din næste kontrakt på sæsonleasing! Kontakt os for at høre nærmere omkring dine muligheder!

Vi holder lukket d. 22/12 2018 til og med 01/01 2019