Splitleasing

Splitleasing er for dig der ønsker firmabil, men som gerne vil køre bilen efter arbejde!

Splitleasing der passer dine behov

Ved brug af denne leasingform, kan man give sine medarbejdere, de biler de fortjener.

Som virksomhedsejer tilbyder du måske allerede i dag dine medarbejdere en firmabil. Reglerne om beskatningen af værdien af fri bil er måske så høj, at det begrænser medarbejderen til at vælge det billigste alternativ som muligt – Dette for at undgå alt for høj beskatning.

Hvorfor køre Toyota Avensis, når den rette aftale kan give mulighed for større drømme? Det kan også være at du gerne vil tilbyde dine mest værdifulde medarbejdere noget helt særligt?

Løsningen på denne problemstilling hedder splitleasing.

Når firmabilen splitleases, deles alle udgifter til bilen mellem virksomheden og medarbejderen, ud fra en opgørelse over hvor meget af kørslen der foregår i arbejdsøjemed og privat.

Splitleasing for medarbejderen

For medarbejderen betyder det at den høje beskatning helt undgås, hvilket især kan mærkes på de mere attraktive biler i luksusklassen. Køres der primært erhvervsmæssigt, bliver udgiften til bilen meget lav, sammenlignet med en traditionel firmabilsordning.

Splitleasing for virksomheden

Udgifterne mindskes, da medarbejderen selv betaler sin del af driftsomkostningerne.

Bilen indregistreres på en flexleasingordning, hvor registreringsafgiften kun betales for ét år ad gangen – hermed mindskes firmaets kapitalbinding samtidigt.

Det administrative og det økonomiske håndteres af leasingselskabet, der hver måned fremsender to fakturaer, en til medarbejderen og én til virksomheden. Det betyder at virksomheden ikke skal bruge tid på den administrative udfordring det giver for at holde bilerne kørende – endvidere frigøres der midler, som kan bruges, der hvor det gør mere gavn.

Så tag det næste skridt og hjælp dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed til at blive endnu bedre kørende.

Hurtig opsummering fordelene ved splitleasing:

  • Større frihed for medarbejderen
  • Mindre adminstration for virksomheden
  • Intet beskatningsgrundlag
  • Lavere udgifter for begge parter

Finansiel sikkerhed

Car Concept ApS’ leasingaftaler varetages af FOCUS flex leasing A/S samt Nykredit Leasing A/S – begge kapitalstærke virksomheder med mange års brancheerfaring, hvilket giver dig som kunde den tryghed, som vi synes er SÅ vigtig.

Begge selskaber er forhåndsgodkendt ved Skat, så ansøgningen går igennem med det samme.

Kvaliteten på bilerne?

Car Concept ApS gør et stort forarbejde for at sikre, at den lever op til vores kvalitetskrav.

Udover at det giver tilfredse kunder, oplever vi ofte, at kunden efter endt leasingperiode opnår en økonomisk gevinst, da bilen ofte kan sælges for mere end den angivne restværdi.

Car Concept ApS samarbejder udelukkende med autoriserede eller veletablerede og anerkendte forhandlere.

Når vi siger, at bilerne lever op til vores kvalitetskrav gælder det, at bilerne udelukkende er serviceret hos den pågældende fabrikant. Gennem de seneste år har vi opbygget et omfattende netværk af primært tyske forhandlere, og vi har gode kontakter inden for alle de store fabrikanter.

Selvom vi gerne vil hente bilen hurtigst muligt hjem til dig eller vores lager, går vi ikke på kompromis med vores tjekliste – denne tjekliste omfatter bl.a. gennemgang af servicebog, dækmønster, bekræftelse af ingen skjulte skader, korrekt kilometertal og generel stand af bilen.

Vi afhenter selv bilen. Udover at vi er mest trygge ved selv at varetage transporten, kan vi herved gennemgå bilens stand og teknik.

Sale & lease back

Ejer du en bil, hvor der allerede er betalt dansk registreringsafgift, kan vi hjælpe med at frigøre en del af den kapitalbinding, som registreringsafgiften udgør, og du kan fortsætte med at anvende bilen - nu som leasingtager.

Med sale & lease back kræver det, at vi eksporterer bilen, og du vil modtage registreringsafgiften retur fra SKAT. SKAT beholder 15 % af det beløb, som afgiften udgør. De 85 % af afgiften får du. Herefter importerer vi bilen igen, og finansierer den på en almindelig flexleasingaftale.

Bilimport

Når du skal vælge en nyere brugt bil som din næste leasingbil, er kvaliteten og bilens historik naturligvis afgørende for din oplevelse og glæde ved at bruge bilen.

Har du fundet en bil i udlandet og selv ønsker, at stå for importen så er der mange faldgruber, du skal være opmærksom på. Det kan være alt lige fra biler med skjulte skader, lovgivning, uforudsete omkostninger og uigennemskuelige kontrakter. Car Concepts råd her til er - kig dig rigtig godt for.

Ellers rådgiver vi dig gerne omkring importen. Du kan også vælge, at lade os stå for hjemtagningen med hvad det indebærer af praktiske og administrative forhold, der skal løses. Dette er f.eks hjemtransport, købekontakt, toldsyn, afgiftsberegning, indregistrering mv.

Når vi importerer så sørger vi for følgende

  • De bedste kvalitetsbiler med det rigtige udstyr i hele Europa
  • Alle biler skal bestå vores professionelle gennemgang
  • Fuld servicebog med mindre andet er aftalt
  • Gennemgang af skadeshistorik

Til hjemtransport bruger vi altid professionelle biltransportører. Efter vi har modtaget bilen i Danmark, bliver den grundigt gennemgået og klargjort inden den leveres til dig.

Gennemgang og klargøring følger professionelle og faste procedurer, så vi afleverer en flot og køreklar bil.

Vil du høre om leasing muligheder?

Vi sørger for din næste kontrakt på splitleasing! Kontakt os for at høre nærmere omkring dine muligheder!

Vi holder lukket d. 22/12 2018 til og med 01/01 2019